0475 22 00 88 info@immobooster.be

Voor starters en groeiers die écht vooruit willen :

◘ coaching ‘mijn start-up of groeiplan’

◘ huisstijl

◘ grafisch ontwerp

◘ CRM pakket incl. MLS systeem

◘ website

◘ sociale media

 

Vastgoedspecialisten die hun toekomst willen verzekeren begrijpen dat samenwerken ook de klanttevredenheid een boost geeft.

Zorg ervoor dat u over duidelijke en efficiënte communicatie tools beschikt. U bespaart niet alleen zelf tijd, ook uw kandidaat-kopers en verkopers!  Kies voor een professionele aanpak.

> COACHING ‘MIJN START-UP of GROEIPLAN’

U staat op het punt zelfstandig vastgoedmakelaar te worden of u wenst het over een andere boeg te gooien maar zit met heel wat vragen…

  • wat zijn mijn sterktes en zwaktes als makelaar
  • hoe moet ik doelgroepen bepalen
  • wat heb ik nodig om een professionele indruk na te laten
  • hoe bereik ik potentiële klanten
  • welke service zal ik aanbieden

Deze en wellicht nog een hoop andere vragen doen u misschien twijfelen. Als professionele sparringpartner kan ik u begeleiden in het proces. Bovendien is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de loopbaancheque. Dat betekent dat u van 7 uur coaching kan genieten voor slechts € 80,00! 

> HUISSTIJL & GRAFISCH ONTWERP

Een huisstijl is hét uithangbord van uw onderneming. Alles start met het gepaste lettertype, de kleuren en het beeld, want dat zorgt voor herkenbaarheid.

Met wat moet u nog rekening houden :

  • is het duidelijk zichtbaar van op afstand, bv op te koop-borden
  • past het ook op uw rollend materiaal
  • spreekt het mijn doelgroepen aan
  • past het bij mijn persoonlijkheid

> VASTGOED CRM INCLUSIEF MLS SYSTEEM

 

OPTIMA-CRM (Internationaal gelauwerd met Vlaamse roots!) biedt een uniek & innoverend CRM systeem met geïntegreerde MLS functie aan dat u niet alleen in staat stelt om intern sneller en efficiënter te werken maar dat vooral zorgt dat uw klanten en potentiële kandidaat-kopers genieten van een uitstekende persoonlijke service. U haalt het maximum rendement uit deze investering. Bovendien is het MLS systeem de toekomst voor makelaars die zich niet enkel richten op het binnenhalen van panden, maar zich ook richten op de dienstverlening voor kopers.

Makelaars die een belangrijke stap willen zetten om de verkoop van vastgoed (residentieel, commercieel, industrieel, gronden,…) beter, sneller én efficiënter te laten verlopen kiezen voor dit systeem. En het allerbelangrijkste: uw klanten zullen dit doorvertellen waardoor u minder inspanningen moet leveren terwijl uw omzet groeit!

 

> VASTGOED WEBSITE

85% van uw potentiële klanten start zijn zoektocht op het internet en informeert zich alvorens contact te nemen! Dat is een goede reden om ervoor te zorgen dat u over aantrekkelijke en een goed functionerende website beschikt, uw digitale visitekaartje. Een eerste indruk kan u slechts één keer maken en dat wordt bepaald door een goed ogend ontwerp, duidelijk en makkelijk te navigeren, met mooie foto’s ook in 3D, informatief en steeds up-to-date. Beter bekeken is beter bezocht en dat levert écht geïnteresseerde kandidaten op!

Omdat onze websites volledig in Optima-CRM geïntegreerd zijn, profiteert u van de laatste technologieën en kunt u ELK type onroerend goed tot zijn recht laten komen. Deze oplossing geeft u toegang tot vele mogelijkheden, maar u beslist welke u gebruikt en aan uw gebruikers laat zien.

Personalisatie is de sleutel voor elke productieve oplossing. Met wat moet uw zoal rekening houden:

• spreekt uw website aan, 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden…

• zijn de zoekfilters conform aan uw doelgroep

• zet u bezoekers aan tot actie 

• is uw website gebruiksvriendelijk en mobiel-vriendelijk op elk schermformaat

• kunnen potentiële klanten u gemakkelijk vinden

• kunnen potentiële klanten u gemakkelijk bereiken

We laten u zien hoe u efficiënt aan de slag kan gaan tijdens de volledig gratis gepersonaliseerde demo. Aarzel niet en vraag een demo aan! 

> SOCIALE MEDIA

Sociale media, een uitermate interessante manier om te communiceren met je potentiële klanten, maar ook arbeidsintensief. Dankzij ons systeem kan je met één klik je informatie delen over de verschillende sociale media kanalen. Handig toch!

Verder bieden we oplossingen aan om promoties en campagnes te voeren via een waaier van sociale media platformen, bovendien belanden de geïnteresseerde contacten rechtstreeks in Optima-CRM. Dit bespaart u veel tijd, voorkomt fouten en u kan meteen actie ondernemen en deze potentiële klanten te woord staan.

Onze partners.

Meer info? Stuur ons een bericht.

Kristel Peeters

016 22 00 87

Nieuwstraat 28, 3360 Korbeek-Lo (Leuven)

info@immobooster.be