016 22 00 87 info@immobooster.be
Select Page

HOE WERKT HET…

> ONZE VERHUISKADOOS

Onze geschenken worden stuk voor stuk doordacht samengesteld zodat uw klant nooit zal vergeten wat voor gevoel u hem gaf! We selecteren zorgvuldig onze leveranciers zodat we een origineel verhaal kunnen brengen. Uw klanten zullen dit nooit vergeten! Met onze 3 thema’s hebben we voor elk wat wils : Black & White, Classic en Funky. 

> UW LOGO

Een geschenk moet een geschenk zijn! Dat is alvast onze visie… een logo op een fles wijn, hoe goed die ook mag zijn, doet instant afbreuk aan de kwaliteit van het geschenk. Het gevoel dat uw klant heeft bij het krijgen van een fijn geschenk zal hij nooit vergeten, uw logo is op dat moment geen toegevoegde waarde, integendeel. Uw gegevens worden subtiel vermeld op de wenskaart en op de buitenkant van de verpakking van de toolbox.

> BOXEN OP MAAT

Voor grotere aantallen kunnen we een exclusieve box samenstellen op maat. 

> BESTELLEN

Via het bestelformulier kan u een bestelling plaatsen. 

> LEVERING

Bij het plaatsen van een online bestelling hebt u twee bezorgopties. De verhuisboxen kunnen naar uw kantoor worden gestuurd, zodat u ze persoonlijk aan uw klanten kan geven, of ze kunnen rechtstreeks naar uw klanten worden verstuurd in uw naam met een persoonlijke boodschap.

Bestel voor 12.00 uur voor bezorging binnen 3 – 5 werkdagen.

> PRIJZEN

Onze verhuisgeschenken starten al vanaf € 19.79, exclusief handling, transport, persoonlijke boodschap, verpakking en BTW.  Voor grotere aantallen maken wij een graag een offerte op maat, ook de inhoud kan dan aangepast worden.

Onze partners.