0475 22 00 88 info@immobooster.be

Vastgoedspecialisten die hun toekomst willen verzekeren begrijpen dat klanten waardevol advies en ondersteuning vragen. 

◘ interieur

◘ tuin – terras

◘ verhuis

◘ aankoop bed & breakfast

◘ aankoop vakantiewoning

 

Klantervaring zal prijs en product als belangrijkste merkdifferentiator inhalen.

Een pand verkopen is uw core business. Maar klanten vragen steeds meer naar bijkomende ondersteuning… Wij kunnen u hierbij helpen zodat u kan inzetten op maximale klantervaring. 

 

Vastgoedtransacties bieden nl. meer dan in gelijk welke andere branche, een unieke kans om een ​​opmerkelijke klantervaring te creëren over een langere periode. Benut dit voordeel maximaal! Wij zorgen dat uw verhaal compleet is, voor u én voor uw klanten.

 

> INTERIEUR: ADVIES

Ruimtes kunnen moeilijk ingeschat worden wanneer de woning overvol of leeg wordt voorgesteld. Kandidaat kopers worden hierdoor vaak afgeleid en zijn bang om een beslissing te nemen. Kandidaat kopers krijgen kant en klare oplossingen en ideeën aangereikt waardoor ze zich kunnen focussen op de positieve elementen van de woning. 

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgewerkt ideeënboek op maat van de noden en wensen van de klant. Voor uitgebreider advies en ondersteuning  kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

 

> TUIN-TERRAS : ADVIES

Een tuin of terras is een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Een overvolle wanordelijke tuin of een leeg terras kunnen soms eigen ideeën vertroebelen. Kandidaat kopers worden hierdoor vaak afgeleid worden en zijn bang om een beslissing te nemen. Kandidaat kopers krijgen kant en klare oplossingen en ideeën aangereikt waardoor ze zich kunnen focussen op de positieve elementen van de woning. 

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgewerkt ideeënboek op maat van de noden en wensen van de klant.  Voor uitgebreider advies en ondersteuning  kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

 

> VERHUIS : ADVIES 

Er komt veel op u af wanneer u gaat verhuizen. U wilt niet altijd beroep doen op uw kinderen of vrienden of u heeft gepensioneerde ouders die gaan verhuizen en u ziet veel van de werkzaamheden op uw schouders terechtkomen. Herkent u dit? Dan zou het toch heel prettig zijn om een onafhankelijke en objectieve sparringpartner te hebben. 

U moet veel beslissingen nemen terwijl uw dagdagelijkse bezigheden gewoon doorgaan. Wat is een handige verhuisdatum? Wat neemt u wel of niet mee aan meubels en spullen? Het ontbreekt u aan overzicht. 

In deze hectische periode kan het fijn zijn als er iemand is die u ondersteunt. Iemand die luistert, vraagt, met u meedenkt en helpt bij het maken van keuzes. Zowel voor, tijdens als na uw verhuis.

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgewerkt draaiboek op maat van de noden en wensen van de klant.  Voor uitgebreider advies en ondersteuning  kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

 

> AANKOOP VAN EEN B&B OF VAKANTIEWONING : ADVIES 

U heeft een klant die een pand zoekt om een B&B op te starten of een vakantiewoning met als doel inkomsten te verwerven via verhuur of gewoon lekker te genieten. Wij kunnen u hierin assisteren zodat u uw klant zo goed mogelijk kan adviseren.  U kan op die manier een hele rits aan twijfels wegnemen waardoor u meer kans maakt om een verkoop sneller en beter af te sluiten. 

Bovendien geven wij ook uitgebreid advies op maat na verkoop. Wij kunnen voor uw klant vergunningen aanvragen, de communicatie en marketing verzorgen (website, aanmelden op online platformen, brochures…), interieuradvies geven, prijszettingen opstellen enz…  

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden van het geselecteerde pand. Voor uitgebreider advies kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

Onze partners.

Meer info? Stuur ons een bericht.

Kristel Peeters

016 22 00 87

Nieuwstraat 28, 3360 Korbeek-Lo (Leuven)

info@immobooster.be