0475 22 00 88 info@immobooster.be

Vastgoed kopen of verkopen kan bijzonder stresserend zijn. Bent u koper of verkoper en wenst u advies? Wij helpen u graag!

 

◘ interieur

◘ tuin – terras

◘ verhuis

◘ aankoop b&b

◘ aankoop vakantiewoning

Een pand kopen of verkopen! Daar komt steeds meer bij kijken… Wij ondersteunen u graag zodat u als koper of verkoper goed voorbereid bent. 

 

> INTERIEUR: ADVIES & ONDERSTEUNING

Ruimtes kunnen moeilijk ingeschat worden wanneer de woning overvol of leeg wordt voorgesteld. Als verkoper doet er goed aan om uw woning verkoopklaar te maken zodat u sneller en beter kan verkopen. Als kandidaat-koper kan bijkomend advies u helpen om een betere beslissing te nemen. 

U heeft beslist om uw eigendom te verkopen maar… u twijfelt of deze wel verkoopklaar is? U krijgt van ons kant en klare oplossingen en ideeën aangereikt zodat u uw woning optimaal kan aanbieden. Een sfeervol ingerichte en opgeruimde nette woning verkoopt 4 à 5 x sneller! Zorg dus dat u die kleine inspanning levert, het loont! 

U overweegt een pand te kopen maar… u wordt afgeleid door de ruimtes waardoor u moeilijk een beslissing kan nemen? U krijgt kant en klare oplossingen en ideeën aangereikt waardoor u zich kan focussen op de positieve elementen van de woning. Dit geeft u de mogelijkheid om een betere keuze te maken! 

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgewerkt ideeënboek op maat van de noden en wensen van de klant. Voor uitgebreider advies en ondersteuning  kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

> TUIN-TERRAS : ADVIES & ONDERSTEUNING

Een tuin of terras is een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Een overvolle wanordelijke tuin of een leeg terras kunnen soms uw eigen ideeën vertroebelen. Als verkoper doet er goed aan om uw woning verkoopklaar te maken zodat u sneller en beter kan verkopen. Als kandidaat-koper kan bijkomend advies u helpen om een betere beslissing te nemen. 

U heeft beslist om uw eigendom te verkopen maar… u twijfelt of deze verkoopklaar is? U krijgt van ons kant en klare oplossingen en ideeën aangereikt zodat u uw woning optimaal kan aanbieden. Een sfeervol ingerichte en opgeruimde nette woning verkoopt 4 à 5 x sneller! Zorg dus dat u die kleine inspanning levert, het loont! 

U overweegt een pad te kopen maar… u wordt afgeleid waardoor u moeilijk een beslissing kan nemen? U krijgt kant en klare oplossingen en ideeën aangereikt waardoor u zich kan focussen op de positieve elementen van de woning zodat u een gepaste keuze kan maken. 

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgewerkt ideeënboek op maat van de noden en wensen van de klant.  Voor uitgebreider advies en ondersteuning  kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

> VERHUIS : ADVIES & ONDERSTEUNING

Er komt veel op u af wanneer u gaat verhuizen. U wilt niet altijd beroep doen op uw kinderen of vrienden of u heeft gepensioneerde ouders die gaan verhuizen en u ziet veel van de werkzaamheden op uw schouders terechtkomen. Herkent u dit? Dan zou het toch heel prettig zijn om een onafhankelijke en objectieve sparringpartner te hebben. 

U moet veel beslissingen nemen terwijl uw dagdagelijkse bezigheden gewoon doorgaan. Wat is een handige verhuisdatum? Wat neemt u wel of niet mee aan meubels en spullen? Het ontbreekt u aan overzicht. 

In deze hectische periode kan het fijn zijn als er iemand is die u ondersteunt. Iemand die luistert, vraagt, met u meedenkt en helpt bij het maken van keuzes. Zowel voor, tijdens als na uw verhuis.

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgewerkt draaiboek op maat van de noden en wensen van de klant.  Voor uitgebreider advies en ondersteuning  kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

 

> AANKOOP VAN EEN B&B OF VAKANTIEWONING : ADVIES & ONDERSTEUNING

U zoekt pand om een B&B op te starten of een vakantiewoning met als doel inkomsten te verwerven via verhuur. Wij kunnen u hierin assisteren zodat u beter voorbereid bent.  U kan op die manier een hele rits aan twijfels wegnemen waardoor u meer kans maakt om een betere koop af te sluiten. 

Bovendien geven wij ook uitgebreid advies op maat na uw aankoop. Wij kunnen uw vergunningen aanvragen, de communicatie en marketing verzorgen (website, aanmelden op online platformen, brochures…), interieuradvies geven, prijszettingen opstellen enz…  

Ons advies start al met een online gesprek van 1 uur en een uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden van het geselecteerde pand. Voor uitgebreider advies kan u ons het best contacteren voor een offerte op maat. 

Onze partners.

Meer info? Stuur ons een bericht.

Kristel Peeters

016 22 00 87

Nieuwstraat 28, 3360 Korbeek-Lo (Leuven)

info@immobooster.be